Come disconnect the dots with me poppet come disconnect the dots

Åååååh vilken underbart härlig dag det har vart idag, den har vart varm och ojobbig i skolan, vi började med idrott och då hade vi vollyboll,  jag♥vollyboll liksom. Jag blir bara lite aggressiv och börjar skrika och så när det gär dåligt för mitt lag och det inte är mitt fel. Men ja vollyboll äger! Efter vollybollen så gade vi svenska, det suger men vi gjorde typ inget alls vår lärare pratade om något ointressant och tråkigt.
Efter the swedish så var det lunch och när jag gick ut från matan stoppades jag av en väldigt färgglad och fin affich(hur stavas det?) nämligen en Emmaboda festival affisch, jag läst den och nöev helt chokad och typ crazy för Of Montreal ska dit, shit jag skulle verkligen vilja se dem live! Men så blur det nog inte för vi köpte Hultsfreds biljetter i onsdags, yeyyeyyeyyeyyeyyey!!!!!

Nu orkar jag inte skriva mer men ni kan få se en fin bild på the band
image20

the grass is greener on the other side

Jag hade tänkt berätta om mitt påsklov, för det har vart bar och jag har inte skrivit på ett bra tag nu man måste ju liksom skriva när man har kust och det har jag inte så ofta... hehe.

På skärtorsdagen hade min gamla klasskamrat Antonia fest, lite chokad när jag fick höra att hon skulle ha fest, vilket var ty 1 timme innan jag drog till henne, hehe, alltså var det halt oplanerat att jag skulle dit, men fy fan va kul det var.
Jag träffade massor av gamla klasskompisar som jag inte sett på en evighet och det var jävligt roligt. sen hände massor av mer saker, men dom är inte så intressenta....
Resten av helgen tills på söndag så softade jag och på söndag träffade jag lite kompisar och rökte vattenpipa, det har hög mysfaktor måste jag säga!

Bästa dagen var tisdag, shopping+Salem al Fakir, som var helt underbar. Han var så himla gullig, men hon brevid mig var jätte störig och försökte få kontakt med honom hela tiden, och han verkade ock så tycka hon var irriterande. Om ni får chansen att se honom live ta den då, han var så mycket bättre live!
Här är ett klipp när han spelar It's true, hans persoliga favorit fick vi lära oss i tisdags, live. Han var mycket mer spexig och härlig när vi kolla än vad han är här.
 Något jag blir glad av är när det är bra musik i butiker och det var det verkligen i tisdags, det börja med the Kooks inne på Carlings, hela skivan. Sen körde dom Sheepdog med Mando Dioa inne på Weekday, och den när vi var inne på Mega store körde dom Mr. Brightside med mina favoriter=).

Tisdagen sluteda och måndagen började hemma hos Maja där jag och Sappi sov, det var jävligt kul. Orkar inte gå in på detaljer.


Sen dess har jag typ inte gjort något alls, bara softat det har vart as skönt.

Jag avslutar detta inlägg med sveriges sötaste kille, Salem.
image19

CONVERSE

Jag var hos tandläkarn idag, skulle egentligen vart där igår, men det blev vissa omständigheter eller hur man nu ska säga. Jag och Sappi tryckte inte på stopp knappen i Södertälje Syd, så vi missa tåget, hihihihihi inte så smart.

Jag fick mina Converse idag, jag köpte dom av någon på blocket och dom ser ut
såhär, hett! Haha nää när jag väl fick dem så såg dom typ jätte emo ut och det är ju inte så jävla roligt.


LYSSNA! En vecka kvar nu.