O.C baby!

Ååh, allt håller på att  vända på O.C, fan vad härligt! Och fy fan vad snygg Volchok är! Jaa, bad boys asså, haha, dom är ju i allmänhet snygga!
Nog om O.C.  Jag har word prov imorgon, vad ska jag ta mig till. Jag kan inte ett jävla skit ju! Jag tror att Dan(vår lärare i datorkunskap) tycker jag typ är inte så smart. För i måndags när vi hade humanbiologi, så va han lte små taskig mot mig för att jag inte ardetade, men jag fick typ inte arbeta för Sappi och Anna för det gick ju sådär sist licksom, haha. Så jag satt och paratde och han tyckte jag störde, men det var i datorsalen så alla pratade, men bara jga störde tyckte han!
Oj, jag vet inte riktigt om det här är förståligt, men ja, jagbehövde få ut det.

PS. Dan är fuuuuuuuuuuuuuul! Och Carolina har ihop det med honom, hahaha. Nädå. Inget olagligt.
Men vi har en lärare som  är helt körd, Karin jag ska berätta vad  hon så till Anna när jag har tid. Riktig jävla bitch!!!

Puss, ha det!

McFly+Mr. Brightside=ett skämt

Ärligt hur puckad får man vara och ta sig an en så bra låt, speciellt om man är ett litet riktigt dåligt mes band på typ 13-åringar. Shit jag gillar verkligen inte McFly, dom är riktiga pussys! Man det kanske inte riktigt något negativt, men jag ni kanske fattar?
   Asså om vi fortsätter på det här med kopiering av låtar, kopian måste ju vara bättre än orginalet annars blir det ju bara konstigt liksom, visst? Men det finns ju vissa kopior som är jätte bra! Typ som Ryan Adams med Wonderwall, men han ändrar ju den typ och gör den lugnare, och José Gonzales Heartbeats är ju grym.
Jaa det är mina åsikter om detta, vad tycker ni, om det är nogon som läser överhuvudtaget...

Ha det bra. Puss

dagen

Ååh, jag såg precis ett program om the Killers, det var typ en intervju med Brandonoch Dave Keuning, han med krulligt hår, jag älskar fan dom. jag tror jag är lite förälskad i Brandon : ). Haha, men kag har faktiskt aldrig gillat ett band så mycket som jag gör med the Killers. Nää fan det är så sant. Haha

Jho, jag träffade min underbara Michelle idag, som flyttade till Örebro för typ 1.5 år sen. Och sitter fast här i Mariefred.

PS. Jag typ jobbade hela både svenska lektionerna idag, det har typ aldrig hänt förut. Haha, jag kanske börjar ta tag i skolan på allvar, det är möjligt...höhö.

Puss hej.

Shit

Närshopping är fan farligt! jag har precis handlat eb bikini och en till kläning från H&M, jag får se till att jag ahr pengar när kläderna kommer...

Hata SJ!!!

SJ ställde bara in mitt tåg som jag skulle ta imorse så jag gick hem istället, så det var ju skönt. Hehe. Jho. Ha det puss

Read my mind

http://www.youtube.com/watch?v=qkmLhDnQI4w&mode=related&search=.
Okej jag vet inte hur man gör en länk i inlägget, så kopiera bara och sätt in den där uppe, det är verkilgen värt det!
Typ alla mina inlägg handlar ju om the Killers, shit men dom är ju grymma. read my mind är typ bästa låten på Sam's town.

Idag kom vi framåt med vår dans fan vi kommer ju äga alla! Lätt. Hahahahhahacuz they don't know about us and they've never heard of love ♥. Hihi.

Skooooolan

Ja, livsmedelshygien faktiskt. Inte så kul.... Men ikväll är det O.C, yey oj vad fan gjorde jag? Okej du som läser vet väll inte, om någon gör det överhuvudtaget höhö.
Jho. Ha det! Puss


WOW

WOW

Shopping

Shoppimg
Den här beställde jag från HM idag, bilden är bakifrån. Jag beställde även två linnen & två diadem. Nice.

Veckans låt:
Kung fu fighting. Haha typ världens roligaste låt jag, Anne och Sara-Pia har typ sjungit och dansat/fejk-karateat till den hela veckan,typ....

Jaa. Puss

Pengabrorsan

Jaa, jag har laddat ner Moneybrothers nya skiva, han har tolkat gamla låtar på svenska. Själva skivan heter Pengabrorsan, lite roligt faktiskt!
Det är så härligt att kunna ladda ner själv, förut när jag bad Mikael ladda ner grejer åt mig så djorde han det typ aldrig, jobbigt liksom! Men sen för ett rag sen lärde han mig att ladda ner, yey!

Ha det bra! Puss

Time goes by so slowly

Shit vad det är tråkigt med datorkunskap! Och jag fattar inget!!! Men snart ska vi ha lunch, sen matlagning det är ju alltid soft.

Puss hej

Skolan

Ja jag är i skolan, sista lektionen, yey! Men snart ska vi ha choklad provning hihi =). Idag hade vi dans, då fick vi jobba med våra egna danser, det är riktigt roligt! Jag tror vår grupp kommit längst :D.

Puss hej.

Skönt

Jag ver ledig från skiolan idag :). Det var strömavbrott på vackstanäs. Det avr skönt! Idag är det Ett herrans liv, jag älskar Filip & Fredrik, vem gör inte det?


Brandon i mitt hjärta

Jaa, jag älskar the Killers, bästa gruppen just nu. jag lyssnar även ganska mycket på Babyshambles just nu dom är fan mycket bättre än the Libertines, det trode jag först inte att dom skulle vara, men så är det!

Moahahahaha

Ja, jag har gjort en blogg vet inte riktigt varför, ingen kommer ju läsa den... Men vissa saker får man leva med!

Jag hatar svenska, men jag är glad att jag inte ahr Karin, det är mer än nog med henne i engelska. Jo. sho!