mus

Ligger och är as sugen på godis, så ser man det här.

keep fallin'

Hejhej hallå el bloggo.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det är skit jobbigt. Vet ju vad jag borde göra, men det är svårt, väldigt svårt

ey

Har kommit på att det där med att man lär sig av sina misstag är bullshit, jag gör fan om samma misstag hela tiden.
Uuuusch, jag ska fan bli nykterist. Det är fan inte kul längre, när jag väl börjar dricka kan jag typ inte slua. Så juli blir en vit månad, sen slår vi på stort igen när jag fyller systemet.
Jaaa, neeh ville bara säga det.
Alcohol, no more!

death

Helt ärligt, varför bosätter man sig i Mariefred? Asså jag dör, vill hitta på nå as coolt å kul MEN NEJ!!!! För jag bor i en håla med 4000 invånare och där man kan göra absolut ingetnting och inte komma ifrån efter 10 på kvällen om man inte har körkort och bil(har ju liksom inget).
Ge mig en lägenhet i Stockholm innan jag dör.

bakizzz

Idag är jag bakis, det är inge kul. Blev alldeles för mycket alkohol igår, som vanligt. Har kommit på att jag måste börja kontrollera mitt drickande och inte bara köra på tills jag typ dör, att jag aldrig kan lära mig!
Här har ni herr Calzone, jag och Josefine lekt lite med vår mat.......... hähä, det va kul

från där jag ropar

fyfan vilken jävla deppblogg det här är! Hahaha, vad ska man göra? man kan ju inte ljuga om att saker och ting är bra och dom ända gångerna jag vill skriva är när jag är sur eller ledsen, för det är ju typ ingen som läser ändå och det är skönt att skriva av sig lite och hoppas på lite sympati från någon där ute.
Men jaa, saker är inte på topp om man säger så. Ska försöka ta tag i saker, men när det berör en på ett känslomässigt  plan blir det bara jätte svårt och man vill ju inte må ännu sämre.
Och imorgon ska Josefine ha avskedsfest, hon ska till USA i ett år. :( Alla bara lämnar mig, först My nu Josefine, vem är nästa på tur? Jag hoppas jag
äääh fan. Skönt å skriva lite. 
Josefine! As vig brud det där.
Jag, ledsen tjaj

miih

Jag är så förbannat jävla fittigt sur, vet dock inte om jag är det i onödan men tror inte det.

blah

Uuusch, jag vill inte vara gammal, jag vill va 7 år och bekymmer fri. Försöker tänka ut massa grejer, men grejen är att jag inte riktigt vet vad det är jag ska tänka ut. Känner mig ganska tom och helt slut, skulle vilja sitta isolerad i ett rum med bara böcker, filmer och massa alkohol.
Neeh fan må awesome skulle vara grejer

ey

fyfan i helvete säger jag bara. Man kanske inte ska oroa sig i onödan, men det är fan svårt att inte tänka påt. men fan säger jag bara.
Hoppas det är bättre för er (dig) som läser detta