mys


Älskar den här låten! Och filmen, bästa Disney tycker jag.

hungry eyes

Kan inte sova. Har inte riktigt fått in sov rutinerna för jobb och relativt tidiga mornar. Somnade nån gång vid 10 men vaknade av värsta hostattacken och kunde inte somna om, mindre kul.
Men imorgon är det fredag och jag kan supa med gott samvete, har ju faktiskt jobbat denna vecka.


Annars är det väl bra, har jobbat på Donken i två dagar nu och herre min gud det är ett stressigt jobb! Fick förövrigt en egen och ny skjorta idag som inte stinker schvett så kommer nog kännas lite bättre att jobba imorgon.
Hejdå

M

Sitter hemma med en kopp java och laddar inför dag nummero 2 på donken. Är as trött, men den får man ta!
Jaa, hejdå då. Fick förövrigt låna en skjorta som stank svett, viiiidrigt! Blä så har tvättat skiten

the night is just enough for both of us

Hade faktsikt något väldigt viktigt och intressant(antar jag) att förmedla här i bloggen, men har helt glömt vad det var. Så vi kan ju nöja oss med en låt, eller två? Miike Snow iallafall

Finfina grejer

uuuuh

Fan va rädd och jätte äcklad jag blir av den där räven i foxybingo reklamerna. Usch, känner på mig att han kommer dyka upp i mina mardrömmar.
bläbläblä

Helg

Hello!
Jag har haft en bra helg. Började i fredags med sista grillningen hos Johannas granne, och mitt löfte om en nykter månad brast. Drack dock 3.5or, och kom fram till att dricka lite är som att inte dricka alls.
Där va det mest prat å chill, spelade snö kubb. Det gick dock inte så bra, man såg inte så mycket och så hatar jag det spelet, verkligen hatar ser inte det roliga i det överhuvudtaget. Kasta pinnar på andra pinnar, tråååååkigt!

I lördags va jag och Josefine på inflyttningsfest i Haninge hos Hanna, det va värt. Dock vart det lite för mycket alkohol, drog på efterfest där det dracks whisky, blä. Somnade inte förens 7 nångång så va lagom sliten igår minst sagt.

Jaja, shibby!

Linn på in & finn

In och finn, vilken affär!
Hittade dessa as feta plåster, vilket är toppen för mig som inte står allt för stabilt på denna värld och gör illa mig allt för ofta.


fyllo

Jag mår verkligen skit dåligt, usch vilken jävla natt! Minns inte mycket dock.. Usch nu ska jag bli nykterist på riktigt

natt efter natt.

Markus Krunegård. Vilken man, vilken musik.

fall.

Älskar höstpromenader, det är bara så mycket mysigare att gå när det är lite små kyligt och man har lite varmare kläder.
.

Igår låg jag vaken till 5, låg och tänkte på handboll. Saknar det, saknar laget och våra konstiga upptåg på matcher och cuper. Så började jag twittra igår också, också kul.
Idag så ska jag skriva om mitt cv och söka massa jobb i Stockholm. Chansen att få lägenhet där blir nog större om man har jobb där, så det ska göras.


Fint.

Kaiser Cheifs

Monday, monday

Hello!
Den här helgen har vart jäkligt soft. I fredags drog jag till Johanna vi kollade på Idol, spelade in idol audition videor, spelade ölspelet sen åkte jag till Strängnäs å sov.
Vaknade och va inte bakis, helt underbart!
Åkte tillbaka till nykvarn och Johanna. Så fick jag träffa Josefine för första gången sen hon kom hem, mys(=
Vi va hos Johanna, spelade ölspelet, sen Rappa Kalja, sen vart det lite mer ölspelet.
Vaknade hos Josefine på söndan och va inte bakis! Ett under! Och underbart!
Vi gick runt på Turinge marknad, köpte billiga strumpor och vantar. Sen letade vi lägenhet också, hittade en del men tror chansen att vi får nån är väldigt liten tyvärr, men det är bara att fortsätta leta!
Jaa det va väl allt för idag. Ha det bra hej då!
Eller nää, en låt också denna måndag till ära.

buuu

Idag har jag och Sara-Pia vart i Strängnäs å dubbel fikat, hähä. Åså blev det lite shopping, en mega fin jeansskjorta och en kofta. Jag är nöjd! Även fast jag absolut inte har pengar till att shoppa... Va mig en runda på systemet också, mamma skulle in så jag hänkade bara. Blev en flaska vitt, rosé och rött tänkte att det kan ju alltid va bra å ha sig ett litet förråd hemma.
Nått fel är det nog på mig å Sappi, vi triggar upp varandras sinnessjuka sida så vi kommer jämt in i konstiga oseriösa och hemska samtal som folk skulle bli chockade om dom hörde. Haha kul är vad det är, och dumma i huvudet lite grann kanske vi är...
Vi två när vi är som sötast
Nu ska jag dra tillbaka till henne å kolla på Bert stjärt och äta wasabinötter. Gott!