torsdag 2

Fyfan vad det är tråkigt att jogga, även fast man har snygga träningkläder. Måste komma på något bra sätt att träna som är roligt men inte på gym, det är så jävla dyrt. Är arbetslös nu, lite jobb på g men inget säkert, då har man inte riktigt råd att betala 400 kr och uppåt i månaden.
Gnällde lite på facebook och fick förslaget att klättra i träd, jätte fort, och det låter ju ganska kul och spännande. Så bor jag i skogen, vilket underlättar då jag har miljontals träd att välja på att klättra i.

Överlag är det en pissdag, är på väldigt dåligt humör och har svinigt ont i ryggen. Skulle verkligen behöva en massage, ska tvinga min syrra som kommer hit snart.

Väldigt bra låt.

ey

Nu ska jag ut å springa snart, pröva mina nya träningskläder som självklart är mörk lila assnygga!

Swallow it

Idag övningskörde jag för första gången på ganska länge, allt gick bra tills jag kom till en korsning i Mariefred(den vid Statoil för er som har koll på denna håla) aah, skulle svänga höger men där står en parkerad bil och ut i vägen hoppar en jävla gubbe ut, samtidigt kommer en stor vit bil från samma håll så jag fick panik. Jag insåg att om jag skulle svänga skulle jag köra på någon av dom, bilen eller gubben. Så vad gjorde jag? Körde rakt fram, nästan upp på trottoaren och stannar mitt i korsningen. Jag blir as lack och bara skriker och gormar som aldrig för. Detta var självklart inte mitt fel, jag skulle säga att det va den där jävlafittgubbens fel, ett ord jag sa ganska många gånger när vi åkte hem, som bara hoppade rakt ut i vägen.  Men pappa bara skrattade, inte snällt.
Nog om det. Var även på arbetsintervju idag, bryr mig inte allt för mycket om jag får jobbet men känner att jag gått arbetslös allt för länge nu, 1 månad.KLICKA PÅ BILDEN!

yaao

Nu ska jag ta min paljett basker och gå å rösta.
Rödgrönt blir det, miljöpartiet närmare bestämt.


Efter blir det en låååååångpromenad

brrr

Snart blir det shoppa av på riktigt! Fick min guldbonus från hm idag, 1000 jävla kronor!!!! Och så har jag 400 kr presentkort där. Wiiih!
Va allt jag ville säga idag.Shibby!

fr

Jag har ont, i hela jävla överkroppen, magen, rugen , tuttarna och armarna. Det är inge kul, igår trodde jag att det va för att jag va bakis men fan så här länge är man inte det! 
 Nu ska jag ta mig en riktigt lång promenad, köpa snus, lyssna på jätte hög musik och försöka komma på vad det är för fel på mig. Kan ju meddela vad det är när jag kommer på det eller nått.

njk

Idag började jag dagen med en jogging tur, gud vag jag är duktig, visst? Ska börja träna seriöst nu och bli as fit, kanske fixa gymkort.
Men hade tänkt använda denna lilla söta blogg till lite utav en träningsdagbok, för att försöka få lite pli på mig själv.
Men ett tips, lyssna på Miike Snow när man joggar det är awesome