mf

När jag har slutat jobba klockan 3 på fredag komemr jga nog va en lycklig människa om inte något jätte traumatiskt händer innan dess vill säga. För då är det fan bara fest och ledighet fram tills måndag morgon, och då fan far jag och Jessica till Borlänge och dräggar sönder. Skönt å kunna göra vad man vill och att INGEN JÄVLA FITTA SKA HÅLLA PÅ OCH BRY SIG!!!!!
Såg för övrigt igår att jj kommer dit, vilket gör hela grejen lite bättre måste jag säga

fucked up

japp

Aktiv morgon

Klockan är inte ens 10 och jag har hunnit lökat sönder på gymmet, ducsha, handla frulle till familjen, göra matlåda och till och med sminka mig! Kommer knappt ihåg när jag gjorde det innan jobbet senast, sad but true.
Kanske ska dygna lite oftare.
Nu ska jag följa denna sötis till dagmamman.


Shibby!

woop

¨
Slängde upp fönstret i extas och krossade en vas och lampa när jag hörde studenterna åka förbi på sina flak i torsdags, så kan dte gå när haspen är på!

k

ligger här klarvaken, inte så konstigt eftersom att jag sov till 8 igår, dvs 20:00 inte 08:00. Va nog väldigt behövligt med tanke på att jag jobbat hela helgen och dragit på "äventyr" på nätterna efter jobbet och sovit allt för lite. Men det va värt det, en mycket mysig helg:)


Om 2 och en halv timma öppnar gymmet, och då fan ska jag va där!

torsdags härj

Igår tog större delen av Strängnäs studenten, grattis till dom! Det va ganska underbart att kolla när dom stod på sina flak i över extas.
Själv satt jag utanför riva å drack bärs på en gräsmatta, budgetalternativet istället för att sitta inne på riva och dricka blaskig öl.


kärlek

Om 3 veckor är jag nog helt väck och super lycklig i Borlänge, det värmer i hela kroppen av tanken.Camp mittigatan<3


fuck it let's go

Lyssna på musik, ta det som det kommer och bara allmänt chilla.
Klagar dock inte:)fuck all you hoes get a grip
if you don't know I'm the shit
if you don't know I won't quit
I will live forever or die trying

batman

Bakis tröjan och ångest mössan är på! Mysigt.......