Kicken, vart tog den vägen?

Det är väl inte annat än underbart när en underbar artist släpper 2 skivor samtidigt.
Om jag hade haft pengar att lägga på dessa skivor skulle jag göra det, men så ligger inte läget till, men Spotify duger mer än väl.
Klicka på bilden!

Just around the corner there's heartache

Cash is king

Söndag

Tre grejer som kan göra en söndag riktigt awesome:
-Man är inte bakis
-Man får en jobbintervju
-Man får en ny mobil utan att veta om det innan
Allt detta inträffade mig idag.

01.39

Något som är irriterande är folk som verkligen försöker vara någon, inte nödvändigtvis någon dom inte är, men liksom sig själv gånger 100.

change of heart

Något jag hatar med mig själv är att jag tar allt så jävla personligt, det får ju bara mig att må dåligt av antagligen ingen anledning alls. Men ändå ska jag ligga där i sängen och analysera, vrida och vända på saker tills jag kommer fram till just det som gör mest ont. Undra varför man håller på så här, kanske för att det skadar mindre när man väl får reda på att man har rätt, eller så kanske man blir överlycklig när man får reda på att man har fel.
Allt jag vet är att det är svårt att komma ifrån det beteendet.
Bjussar på en underbar låt också, Change of heart

new slang.


Aaah, underbar låt, underbar film. Underbara Zach.

tio.


mama haven't you heard?

Jag hatar firefox. HATAR.
Fan nu har jag suttit och skrivit ett fint litet inlägg och då bestämmer sig firefox för att lägga av, tack.
Men ja, kan ju lägga upp en bild på mina nya skor som jag fick av min madre igår, tack. Måste tillägga att min gårdag va awesome. Mousserande vin, vattenpipa, Braveheart och O.C med My.

Haha, orkade inte ta fram min kamera så trixade och fixade med Photo Booth

 

 

Nu ska jag börja använda safari istället för firefox.

Jaja, ciao!


gosh

Funderar på att skaffa bilddagbok igen men orkar inte riktigt komma på något häftigt namn. Men vi får se, kanske blir av inom en kort framtid om jag kommer på något användarnamn.

Det är verkligen jätte kallt ute nu. Kollade på festival bilder på ansiktsboken idag och jag längtar tillbaka jätte mycket. Både P&L och Hultan va riktigt sjukt awesome, förhoppningsvis blir det minst 1 festival sommar till. Men jag får se, dom pengarna som jag inte ens har nu, men förhoppningsvis nästa år ska väl gå till viktigare och större grejer liksom.Kan ju bjussa på en Hultsfreds låt.


And the sign said vänligen mata ej fåglarna.